اخذ ویزای برزیل

انواع ویزا برزیل : 1_ ویزا مسافرتی 2_ ویزا کار 3_ ویزا تحصیلی مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا توریستی برزیل: 1.یک قطعه عکس 4*3 رنگی جدید، تمام رخ، با زمینه سفید و بدون روتوش 2.اصل و ترجمه مدارک شغلی فرد متقاضی 3.اصل و ترجمه سند مالکیت بهنام شخص متقاضی 4.اصل و ترجمهی شناسنامه به همراه کپی از تمامی صفحات آن 5.ارائه بلیط رفت و برگشت هواپیما 6.ارائه واچر هتل 7.ارائه جواز کار و یا اشتغال به کار برای افراد شاغل و یا گواهی بازنشستگی جهت افراد بازنشسته و ترجمه رسمی به انگلیسی 8.شناسنامه و کارت ملی و ترجمه رسمی آنها به انگلیسی 9.پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار مدارک ذکر شده در بالا جهت اخذ ویزای توریسیتی کشور برزیل می باشد و مدارک جهت سایر ویزا ها متفاوت است ویزا توریستی برزیل دارای اعتبار 90 روزه می باشد و پس ار ورود به برزیل 15 روز اعتبار دارد پروسه دریافت ویزا در سفارت برزیل حداقل 7 روز به طول می انجامد و این امکان وجود دارد که این مدت زمان، بیشتر طول بکشد.

آژانس مسافرتی ندای سفر

خراسان رضوی > مشهد

۰۲۱۸۸۵۲۲۳۶۲ - ۰۹۳۵۷۷۷۲۳۶۴

Email

آدرس: تهران.خ بهشتی.بین سرافراز و قائم مقام.پلاک 382.ط1

تعداد بازدید: ۱۹۲۷

به روز رسانی: امروز ۰۴:۱۶

شناسه آگهی: ۱۲۱۱۲۳۲

تازه های خدمات مسافرتی در مشهد